top of page

Hallo!

Ademwerk heeft mij gebracht dat ik weer in contact sta met wie ik werkelijk ben en zo mijn potentieel ten volle kan benutten. En dat gun ik ieder ander!

 

Altijd bezig, altijd doorgaan; het ging prima zo! Toch?

Toen alles in en rondom mij rond mijn 38ste ineens keihard werd stilgezet doordat ik te maken kreeg met rauwe rouw waardoor ik maandenlang uitviel, bleek dat het helemaal niet zo prima ging. Dat ik het contact met mijzelf kwijt was geraakt ergens gaandeweg en dat ik dat had opgelost met hard werken en doorgaan, altijd maar doorgaan.

Toen kwam de adem op mijn pad. Wat een cadeau! Ik ben in traject gegaan en merkte al snel; hier wil ik meer van weten. Ik ben de opleiding gestart bij Wilna en sindsdien een dankbaar lid van de ademcommunity.

Sinds 2022 heb ik, naast mijn werk in de forensische psychiatrie, mijn eigen ademhuisje opgericht.

 

In een bewust verbonden ademsessie krijg je toegang tot je onderbewuste, je lijf weet het vaak eerder dan je hoofd.

Door de techniek van bewust verbonden ademen maak / herstel je de connectie tussen hoofd en lijf. Het brengt je terug naar wie je werkelijk bent en doet je tot in je kern beseffen dat jij (en alles om jou heen) al helemaal goed is zoals het is. De adem, jouw unieke adempatroon vertelt je hoe je in het leven staat, nu, op dit moment. De adem is er altijd en je kunt er altijd naar terugkeren.

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk, maar ik kom ook met liefde naar jou toe.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

image.png

De Adem en Bewustzijn Academie

De opleiding tot ademcoach heb ik gevolgd bij de Adem en Bewustzijn Academie. De missie van de Adem en Bewustzijn Academie is het terugvinden van verbinding, verwondering en vervulling. De opleiding biedt je de mogelijkheid om je adem te ontdekken, te ontdekken wat je ermee kunt en wat het voor jou kan betekenen, zodat je je volledige potentie kunt otdekken en in kunt gaan zetten voor je eigen geluk, welzijn, groei en wijsheid.

De ademcoaches en trainers van de Adem en Bewustzijn Academie is een community van Bewust Verbonden Ademcoaches en trainers met een dierbare visie:

“Bewust Verbonden Ademwerk op een professionele wijze uit te dragen en te verspreiden met veel liefde, aandacht voor veiligheid en persoonlijke zorg. Het eigen proces staat hierin centraal.”

 

Zij geloven dat Bewust Verbonden Ademhalen een grote ondersteuning zal geven aan het verminderen van stress, oplossen van persoonlijke issues, doorbreken van gewoontes en verslavingen, optimaliseren van je ademhaling, je relaties zal verdiepen en het je zal helpen bij het verder ontwikkelien van je zelfbewustzijn.

Bron: Adem en Bewustzijn Academie

 

Kijk voor meer informatie en inspiratie op  de website van Adem en Bewustzijn Academie

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag, wil je overleggen, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op op een manier die voor jou prettig is.

Mijn adres:  Schoener 36 nr. 64, 8243 WP Lelystad

Bel of app met mij:  06-53708454 tussen 8.00-20.00

Volg mij op facebook

In het midden van het land ligt mijn ademhuisje. Vanaf de afslag Lelystad (14) is het 5 minuten rijden naar mijn praktijk, een warme, fijne ruimte waar jij je thuis zult voelen.

 

Er is gelegenhgeid tot gratis parkeren.

Vanaf treinstation Lelystad is het ongeveer 15 minuten lopen. Typ in je navigatie Schoener 36 en huisummer 64. Of bel me, dan lopen we samen!

bottom of page